• info@greencode.nl
  • Nijmegen, Nederland

GVO’s onafhankelijk van energieleverancier

Wilt u uw energiehuishouding verduurzamen? dat kan eenvoudig met GVO’s van Greencode. Deze Garanties van oorsprong zijn van lokale, regionale, nationale en Europese duurzame opwekinstallaties als zonneparken, windmolens, waterkrachtcentrales en biomassa-centrales.

Energie neemt u af bij uw energieleverancier. De verduurzaming van deze energie wordt geregeld via GVO’s die verhandelt worden op het platform van Certiq. Koopt u duurzame energie bij uw energieleverancier dan dient deze daarvoor ook certificaten via Certiq aan te schaffen.

Met Greencode maken we dit proces heel transparant. U hoeft nu niet meer via uw energieleverancier de certificaten af te nemen. U kunt dat nu doen via Greencode.

Dit gaat heel eenvoudig. Allereerst bepaald u het aantal certificaten (per 1.000 kwH 1 certificaat). Daarna kiest u welke duurzame productie u wilt steunen (zon,water,wind of biomassa) en wij regelen voor u binnen 48 uur een eindgebruikersrekening bij Certiq met de daarbij behorende certificaten.

Heeft u vragen neem gerust contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *