Greencode maakt duurzaam zichtbaar

Voor wie is het?

Gebouweigenaren

Bent u een bedrijf en hebt u één of meer locaties? Wilt u laten zien wat u concreet doet aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen in uw gebouw, interieur of bedrijfsvoering? Dan is Greencode interessant voor u.

Het Greencode logo is te vinden bij de ingang van uw bedrijf, in uw interieur en wachtruimtes en (als u dat wilt) zelfs in uw communicatiemiddelen.

Gasten, klanten en bezoekers scannen uw Greencode logo met hun smartphone en krijgen direct concrete informatie over de duurzame keuzes die uw bedrijf heeft gemaakt. Geen vage verhalen maar heldere en harde informatie. Informatie die niet gaat over mooie voornemens maar over wat u concreet al doet en hebt gedaan. Krachtiger communicatie bestaat niet!

Duurzame leveranciers en adviseurs

Als u bijdraagt aan een prachtig en duurzaam project wilt u natuurlijk ook graag dat dat gezien wordt. En dat uw naam als architect, interieurarchitect, installatiebedrijf, bouwer of adviseur aan het project wordt verbonden. Met Greencode is dat allemaal mogelijk.

Via de projectinformatie wordt doorverwezen naar uw eigen mobiele informatiepagina’s. Bezoekers van uw mobiele website kunnen informatie aanvragen via het informatieformulier. 

U kunt ook overwegen om Greencode aan te bieden aan uw opdrachtgevers. U helpt ze zo met het uitstralen en communiceren van hun duurzame daden en ambities. En u helpt uzelf om uw bijdrage in het project beeld te brengen.

Gemeente en collectieven

Bent u een gemeente en wilt u inzichtelijk maken wat de bedrijven binnen uw gemeente doen op gebied van duurzaamheid. Sluit dan aan bij Greencode! Wij maken met Greencode voor de gemeente inzichtelijk welke maatregelen ondernemers nemen en welke best practices er zijn binnen de gemeente.

Dit doen we door de verschillende deelnemers te inventariseren en op te nemen in een jaarlijks rapport op gebied van duurzaamheidsmaatregelen.

Voor wie is het?