Greencode maakt duurzaam zichtbaar

Hoe werkt het?

U hebt een duurzame locatie?

Bij deelname aan het Greencode concept voorziet Greencode uw locatie van Greencode logo's. Die logo’s bevatten uw unieke NFC-code/QR-code die verwijst naar uw eigen Greencode smartphone website met duurzaamheidsinformatie over uw locatie.

Die informatie is weergegeven in vijf categorieën: gebouw, energie, interieur, mobiliteit en organisatie. In deze categorieën wordt in een vaste format puntsgewijs alle informatie weergegeven. Feitelijk, overzichtelijk en transparant.

Om die transparantie te kunnen waarborgen zorgt Greencode zelf voor het samenstellen van uw smartphone website. U hebt er geen omkijken naar, maar kunt altijd nieuwe duurzaamheidsmaatregelen bij Greencode aanmelden.

U bent leverancier van duurzame oplossingen

Als u meedoet met Greencode krijgt u toegang tot uw Greencode content management systeem (CMS) waarmee u eenvoudig uw eigen smartphone website maakt. Echt waar, het is simpel. Een kind kan de was doen!

Op uw eigen Greencode site genereert u informatieaanvragen via het contactformulier. Zo kunnen geinteresseerden in uw product of dienst direct contact met u opnemen. Als leverancier heeft u ook direct toegang tot alle aangesloten Greencode deelnemers zodat u uw producten nog gerichter onder de aandacht kan brengen.

Om extra onder de aandacht te komen kunt u via Greencode Duurzame Deals aanbieden. U formuleert een aantrekkelijke deal voor uw duurzame product of dienst en Greencode zorgt voor de distributie van uw deal door hem als advertentie op de Greencode locatiewebsites te plaatsen. Vraag naar de mogelijkheden, voorwaarden en prijzen bij info@greencode.nl.

U bent bezoeker van een duurzame locatie

Als u het Greencode logo ziet, weet u dat daar interessante informatie over duurzaamheidsmaatregelen op deze locatie achter zit. U scant de NFC-code in het logo met uw smartphone en ziet direct wat er duurzaam is aan de locatie waar u op dat moment bent. 

U kunt eenvoudig informatie aanvragen via de informatieformulieren op hun mobiele Greencode websites.

Net zoals u van uw boodschappen in de supermarkt wilt weten wat er in zit, kunt u via Greencode ontdekken wat er in de gebouwen zit waar u komt. Maar er is nòg een reden waarom u het Greencode logo wilt scannen...

Duurzame Deals

Achter het Greencode logo gaan per locatie aantrekkelijke Duurzame Deals schuil. Scan de NFC-code/QR-code en ontdek waar uw voordeel zit.

Korting op spaarlampen? Gratis energieadvies? Die mooie recyclebare vloerbedekking gratis gelegd? Een set stoelen cadeau bij zo’n ultracoole cradle to cradle tafel van sloophout? Die gave duurzame loungebank, maar dan extra voordelig? Dat zijn de Duurzame Deals!

De Duurzame Deals variëren per locatie en worden regelmatig vernieuwd. Scan het Greencode logo dus zo vaak mogelijk. De kans is groot dat u tegen een mooie aanbieding aanloopt.

Hoe werkt het?